Er din bolig ved at være lidt slidt udenpå, kan det være at det er tid til en facaderenovering. Ved at få renoveret facaden på dit hus giver du dit hus et friskt udseende og du øger værdien på boligen eksponentielt. Hos Maler Crew sørger vi altid at få en god dialog med kunden så arbejdet udføres lige efter dine ønsker. Uanset opgaven går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og vi udfører altid opgaven til aftalt tidspunkt.

Hvordan foregår en facaderenovering?

Det er vigtigt at vedligeholde facaden da den skal være modstandsdygtig overfor det danske vejr. Når vi udfører en facaderenovering vil vi typisk foretage en netpudsning, facadebeklædning eller vandskuring. Er din facade malet anbefaler vi dog at starte arbejdet med en sandblæsning inden netpudsning eller vandskuring. Efterfulgt vil vi male facaden på ny for at fuldende renoveringen og giver dig dermed det bedst mulige resultat.

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering er den type arbejde der kan være lidt vanskelig at sætte en pris på før man kender til opgaven. Da husets størrelse blot er en ud af mange faktorer der bestemmer prisen på arbejdet, kan vi først give et ordentligt estimat af prisen når vi kender mere til opgavens omfang.

For at give dig den mest præcise pris på arbejdet, anbefaler vi at du ringer eller skriver til os så vi kan få en bedre beskrivelse af opgaven.

Vil du høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din opgave.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Har du brug for hjælp til facaderenovering i Brøndby, Hvidovre eller omkringliggende områder er du altid velkommen til at hive fat i os. Du kan kontakte os via telefon 93592525. Du kan også skrive til os ved brug at vores e-mail info@malercrew.dk eller vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt så vi kan få en uforpligtende dialog omkring arbejdet.