Microcement er i løbet af de seneste år blevet et stort hit for danskerne. Som maler med kompetencer indenfor spartling og maling, tilbyder vi naturligvis også muligheden at dække dine vægge og lofter med microcement. Dette er et spartling materiale som bruges til mange forskellige overflader.

Du får et utroligt stærkt materiale der efterlader en solid overflade som er nemt at vedligeholde og gøre rent.

Ønsker du en væg med en overflade af microcement eller ønsker du en normalt malet væg? Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvad dine behov og ønsker indebærer.

Fordele ved microcement

Der er flere fordele ved microcement, først og fremmest kan det benyttes til både indendørs og udendørs brug. Du har også mulighed for at anvende det til både vægge lofter og gulve. Materialet er slidstærkt, kommer i flere forskellige farver og sidst men ikke mindst er det også relativt billigt og let at få anlagt.

Gulve og vægge i microcement

Microcement er et oplagt valg der nemt kan erstatte traditionelle klinker, træ eller gulvtæppe. Med microcement får du et mere moderne udtryk i New Yorker stilen, der er blevet så populær i løbet af de seneste år. Det flotte udtryk benyttes oftest i badeværelser, køkkener og stuer, men vi hjælper gerne uanset hvilket lokale du ønsker at arbejde på.

Ønsker du et fuldstændig gennemført udtryk i dit køkken, er det også muligt med bordplader af microcement.

Hvad koster det at få anlagt microcement?

Prisen på arbejdet variere afhængig af opgavens omfang. Der er naturligvis forskel på prisen afhængig af om du skal have anlagt microcement til dit køkken, badeværelse stue eller andet. Ønsker du et bedre estimat på prisen, er du velkommen til at kontakte os. Vi besøger dig gerne uforpligtende og giver et tilbud på opgaven.

Kontakt os i dag

Er du interesseret kan du kontakte os på telefon 93592525, eller skriv til os ved brug af vores kontaktformular eller e-mail info@malercrew.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt så du kan få malet din bolig i dag.