Maler Crew er et professionelt malerfirma i Brøndby. Vi påtager både store og små maleropgaver og hjælper kunder i hele Brøndby, Hvidovre og omkringliggende områder. Vores medarbejdere er utrolig kompetente grundet deres mange år i branchen. Vores passion er at male og som virksomhed har bygger vi vores profil på tilfredse kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det gælder fuldspartling, facaderenovering og alt malerarbejde.

Står du og mangler et malerfirma der kan optage din opgave? Så kan du ikke gå galt i byen med Maler Crew.

Maling af hus og lejlighed af professionelt malerfirma

Som malerfirma påtager alle maleropgaver. Skal du have malet et hus ud- og indvendigt kan vi klare begge dele. Det samme gælder naturligvis for lejligheder. Ønsker du at give din bolig et flot nyt udtryk med nymalede vægge og lofter står vi altid klar til at hjælpe.

Hvor lang tid tager malerarbejdet?

Svaret kan variere meget afhængig af omstændighederne og opgavens omfang. Hvor store er lokalerne der skal males, hvad er overfladetypen vi skal male på og skal vi male flere lag? Typisk tager arbejdet dog højst nogle få dage så du ikke skal være fra hus og hjem længere end højst nødvendigt.

Efter vores besøg bør du stadig vente 4-5 timer før du kommer tilbage da det tager noget tid for malingen at tørre. Mange kunder foretrækker at vente et døgn for at være helt sikre, men vi skal nok informere dig om hvornår du kan begynde at rykke hjem igen.

Kontakt dit lokale malerfirma i dag

Skal du bruge et malerfirma i Brøndby eller nærliggende områder står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefonnummer 93592525. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular og skrive en besked til os her fra vores hjemmeside. Du kan også skrive direkte til os via vores e-mail info@malercrew.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.