Mangler du hjælp til en opgave der kræver fuldspartling? Fuldspartling benyttes typisk når du har gamle vægge eller lofter der er bulede, ujævne eller har bemærkelsesværdige fordybninger. Med en fuldspartling kan du jævne væggen eller loftet ud og opnå et meget bedre resultat, hvis arbejdet er ordentligt udført.

Her hos Maler Crew har vi længe arbejdet med pletspartling og fuldspartling som en del af vores malerarbejde. Så leder du efter en dygtig maler der kan påtage ansvaret for dine vægge og lofter i Brøndby, Hvidovre eller nærliggende områder så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har base i Brøndby og hjælper derfor kunder i alle omkringliggende områder.

Hvornår skal vægge og lofter fuldspartles?

  • Hvis dine vægge eller lofter er meget ujævne eller bulede
  • Når væggene eller lofterne har bemærkelsesværdige fordybning, huller eller revner.

Er du i tvivl om dine vægge har brug for en omgang fuldspartling, er du mere end velkommen til at ringe til os. Som eksperter indenfor området, hjælper vi gerne med rådgivning.

Hvordan foregår processen for fuldspartling?

Når vi skal spartle vægge og lofter begynder vi med at rense overfladen for skidt og snavs. Derefter fylder vi revnerne og hullerne med filler, hvorefter vi begynder at påføre spartelmassen. Vi jævner massen så meget som muligt før vi går videre med næste skridt.

Når spartelmassen er påført så godt som muligt sliber overfladen, hvorefter vi begynder at feje overfladen. Denne proces gentages indtil væggen og loftet er som ønsket. Nogle overflader kræver flere slibninger og spartelmasser for at opnå det optimale resultat.

For ikke at spilde penge og tid anbefaler vi altid at man tilkalder en professionel til denne slags arbejde. Rutinen og erfaringen med arbejdet gør at vi ikke spilder materiale og du kan regne med at resultatet bliver veludført.

Indhent et uforpligtende tilbud på en fuldspartling

Har du brug for fuldspartling af vægge og lofter, kan du let og hurtigt komme i kontakt med os. Vi er typisk tilgængelige på telefon 93592525. Er vi forhindret i at tage dit opkald har du også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular eller ved at skrive direkte på vores e-mail info@malercrew.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.